Seniorenbios: First Man (2020)

Seniorenbios: First Man

03-08-2020
In navolging van het succes van hun met zes Oscars bekroonde hitfilm La La Land werken Oscarwinnend regisseur Damien Chazelle en steracteur Ryan Gosling opnieuw samen aan First Man van Universal Pictures. Deze film vertelt het boeiende verhaal van de NASA-missie die als doel had mannen naar de maan te sturen, met de nadruk op astronaut Neil Armstrong en de periode van 1961 tot en met 1969. Deze indringende persoonlijke vertelling is gebaseerd op het boek van James R. Hansen, en laat zien wat Armstrong en heel Amerika er wel niet voor over hadden om één van de gevaarlijkste expedities in de geschiedenis een succes te laten worden. Het scenario is afkomstig van Oscarwinnaar Josh Singer (Spotlight), en productie is in handen van Wyck Godfrey & Marty Bowen (The Twilight Saga, The Fault in Our Stars) en hun Temple Hill Entertainment productiemaatschappij, samen met Chazelle. Isaac Klausner (The Fault in Our Stars) treedt op als uitvoerend producent.

Regisseur Seniorenbios: First Man

Damien Chazelle

Schrijvers Seniorenbios: First Man

Onbekend

Cast Seniorenbios: First Man

Kyle Chandler
Jason Clarke
Claire Foy
Ryan Gosling

Seniorenbios: First Man

Wil jij weten waar Seniorenbios: First Man op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Seniorenbios: First Man draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Seniorenbios: First Man informatie

Benieuwd waar Seniorenbios: First Man over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Seniorenbios: First Man. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Seniorenbios: First Man al heeft ontvangen.

Seniorenbios: First Man trailer

Benieuwd of Seniorenbios: First Man iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Seniorenbios: First Man jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Seniorenbios: First Man kunt kijken!