Seniorenbios: Lunana, A Yak in the Classroom (2022)

Seniorenbios: Lunana, A Yak in the Classroom

06-12-2022
Tijdens de Seniorenbios kunt u in alle rust genieten van een speciaal voor u geselecteerde film op het witte doek. Indien u een hapje of drankje wenst te bestellen, hoeft u alleen maar op het knopje te drukken of online uw bestelling door te geven. Het volume in de zaal staat zachter dan bij andere voorstellingen en de zaal wordt extra verlicht wanneer u de zaal betreedt en verlaat. Uiteraard zijn alle leeftijden welkom. --- De jonge leraar Ugyen uit Bhutan wordt voor zijn laatste opleidingsjaar naar het extreem afgelegen bergdorpje Lunana gestuurd. De grote hoogte en het gebrek aan voorzieningen van zijn primitieve nieuwe omgeving, zorgen ervoor dat hij meteen na aankomst wil vertrekken. Het warme welkom van de kinderen en de spirituele kracht van de dorpelingen, brengen hem echter tot inkeer en zullen zijn lot voorgoed veranderen.

Regisseur Seniorenbios: Lunana, A Yak in the Classroom

Pawo Choyning Dorji

Schrijvers Seniorenbios: Lunana, A Yak in the Classroom

Onbekend

Cast Seniorenbios: Lunana, A Yak in the Classroom

Sherab Dorji
Pem Zam
Ugyen Norbu Lhendup

Filmagenda van Seniorenbios: Lunana, A Yak in the Classroom

Seniorenbios: Lunana, A Yak in the Classroom

Wil jij weten waar Seniorenbios: Lunana, A Yak in the Classroom op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Seniorenbios: Lunana, A Yak in the Classroom draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Seniorenbios: Lunana, A Yak in the Classroom informatie

Benieuwd waar Seniorenbios: Lunana, A Yak in the Classroom over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Seniorenbios: Lunana, A Yak in the Classroom. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Seniorenbios: Lunana, A Yak in the Classroom al heeft ontvangen.

Seniorenbios: Lunana, A Yak in the Classroom trailer

Benieuwd of Seniorenbios: Lunana, A Yak in the Classroom iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Seniorenbios: Lunana, A Yak in the Classroom jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Seniorenbios: Lunana, A Yak in the Classroom kunt kijken!