Senioren Cinema: Nowhere special (2024)

Senioren Cinema: Nowhere special

17-06-2024
Een middag uit met een film van niveau, voor senioren en alle andere geïnteresseerden. Elke tweede dinsdag van de maand rollen we de rode loper voor u uit en ontvangen u in de zaal met een traktatie van het huis. Voor een hapje en drankje tijdens de film hoeft u alleen maar op de serviceknop te drukken of uw bestelling online door te geven. Het volume staat wat zachter dan bij andere voorstellingen en de zaal wordt extra verlicht wanneer u de zaal betreedt en verlaat. ---Nowhere Special is een indringend en lief Brits drama over een vader die een belangrijke keuze moet maken voor de toekomst van zijn zoontje. John (James Norton) is een 35-jarige alleenstaande glazenwasser in Noord-Ierland die de zorg heeft over zijn zoontje Michael van vier. John heeft echter niet lang meer te leven, dus gaat hij op zoek naar de perfecte ouders voor Michael. Hij denkt te weten wat hij zoekt en weet zich gesteund door het adoptiebureau, maar het perfecte gezin lijkt niet te bestaan. Toch moet John tot een beslissing komen. Wat is een goede ouder en wie is het beste voor Michael? Samen ontdekken ze dat je op je gevoel moet vertrouwen. Nowhere special is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. De chemie tussen James Norton als John en Daniel Lamont als de vierjarige Michael is fenomenaal. De film van Umberto Pasolini raakt diep en zindert lang na. Tijdens Film by the Sea werd Nowhere Special dan ook bekroond met de publieksprijs.

Regisseur Senioren Cinema: Nowhere special

Uberto Pasolini

Schrijvers Senioren Cinema: Nowhere special

Onbekend

Cast Senioren Cinema: Nowhere special

James Norton
Daniel Lamont

Senioren Cinema: Nowhere special

Wil jij weten waar Senioren Cinema: Nowhere special op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Senioren Cinema: Nowhere special draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Senioren Cinema: Nowhere special informatie

Benieuwd waar Senioren Cinema: Nowhere special over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Senioren Cinema: Nowhere special. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Senioren Cinema: Nowhere special al heeft ontvangen.

Senioren Cinema: Nowhere special trailer

Benieuwd of Senioren Cinema: Nowhere special iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Senioren Cinema: Nowhere special jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Senioren Cinema: Nowhere special kunt kijken!