Seniorenbios: Sorry We Missed You (2021)

Seniorenbios: Sorry We Missed You

16-06-2021
Tijdens de Seniorenbios kunt u in alle rust genieten van een speciaal voor u geselecteerde film op het witte doek. Indien u een hapje of drankje wenst te bestellen, hoeft u alleen maar op het knopje te drukken of online uw bestelling door te geven. Het volume in de zaal staat zachter dan bij andere voorstellingen en de zaal wordt extra verlicht wanneer u de zaal betreedt en verlaat. Uiteraard zijn alle leeftijden welkom. --- Sorry We Missed You is de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm winnaar Ken Loach (I, Daniel Blake). De film vertelt een eerlijk en ontroerend verhaal, over een gezin dat zich staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland. Ricky (Kris Hitchen) en Abby (Debbie Honeywood) wonen met hun kinderen, hun 15-jarige zoon Seb en 11-jarige dochter Liza Jane, in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, Ricky heeft zijn baan in de bouw verloren en verdient bij met verschillende klussen. In een poging hun financiële situatie te verbeteren en weer stabiliteit terug te krijgen in het gezin, besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Als eigen baas gaat hij aan de slag als pakketbezorger. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, hangt als een molensteen om de nek van het gezin.

Regisseur Seniorenbios: Sorry We Missed You

Ken Loach

Schrijvers Seniorenbios: Sorry We Missed You

Onbekend

Cast Seniorenbios: Sorry We Missed You

Debbie Honeywood
Kris Hitchen
Rhys Stone
Katie Proctor

Seniorenbios: Sorry We Missed You

Wil jij weten waar Seniorenbios: Sorry We Missed You op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Seniorenbios: Sorry We Missed You draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Seniorenbios: Sorry We Missed You informatie

Benieuwd waar Seniorenbios: Sorry We Missed You over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Seniorenbios: Sorry We Missed You. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Seniorenbios: Sorry We Missed You al heeft ontvangen.

Seniorenbios: Sorry We Missed You trailer

Benieuwd of Seniorenbios: Sorry We Missed You iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Seniorenbios: Sorry We Missed You jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Seniorenbios: Sorry We Missed You kunt kijken!