Shabu (2021)

Shabu

75 minuten 2021

Filmposter Shabu

Shabu (14) is een lieve, creatieve en street smart jongen uit Rotterdam-Zuid. Nadat hij tijdens een joyride de auto van zijn oma total loss rijdt, is zijn hele familie boos op hem. Hij heeft een zomer de tijd om het goed te maken, voordat zijn oma weer terugkomt van vakantie in Suriname. Zijn moeder stelt voor dat hij ijslolly’s gaat verkopen om met de opbrengsten de schade te betalen, maar dat zet geen zoden aan de dijk. Dus bedenkt hij een andere oplossing waarbij hij de aantrekkelijke zaken van de zwoele zomer, zijn muzikale talent én geld verdienen kan combineren. Zou het lukken om zijn familie, maar vooral zijn oma, weer trots te maken? “Ik ben een kleine jongen uit Peperklip”, omschrijft Shabu zichzelf, waarbij hij verwijst naar het beroemde (en beruchte) gebouw in Rotterdam-Zuid waarin hij opgroeit.
Filmposter Filmposter Shabu

Regisseur Shabu

Shamira Raphaela

Schrijvers Shabu

Onbekend

Cast Shabu

Onbekend

Filmagenda van Shabu

Shabu

Wil jij weten waar Shabu op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Shabu draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Shabu informatie

Benieuwd waar Shabu over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Shabu. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Shabu al heeft ontvangen.

Shabu trailer

Benieuwd of Shabu iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Shabu jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Shabu kunt kijken!