https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/201699-cc0a6304d3ccfde3e0e541d1479c30eee5f24b63/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Bullet Train (2022)

16 Geweld Grof taalgebruik
In een Japanse hogesnelheidstrein bevindt zich een groep van huur- en sluipmoordenaars met individuele motieven. Maar, wat is de link die ze met elkaar hebben? Hoe sneller de trein gaat, hoe sneller de spanningen onderling oplopen.

Bullet Train

16 Geweld Grof taalgebruik
126 minuten Horror, Science fiction, Actie, Avontuur, Komedie, Thriller 04-08-2022

Recensies Bullet Train

MovieMeter: 1,89
Rotten Tomatoes 36

Filmposter Bullet Train

In een Japanse hogesnelheidstrein bevindt zich een groep van huur- en sluipmoordenaars met individuele motieven. Maar, wat is de link die ze met elkaar hebben? Hoe sneller de trein gaat, hoe sneller de spanningen onderling oplopen.

In Bullet Train zien we Brad Pitt als Ladybug, een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is zijn werk voortaan vreedzaam te verrichten nadat zijn klussen iets te vaak zijn ontspoord. Maar het lot lijkt Ladybug niet gunstig gezind, want aan boord van de snelste trein op aarde stevent hij in zijn nieuwe missie af op een confrontatie met dodelijke huurmoordenaars van over de hele wereld die stuk voor stuk verwante, maar tegenstrijdige doelen hebben... en moet hij het voor elkaar zien te krijgen om van de trein af te komen. In deze film van regisseur David Leitch (Deadpool 2) is dat nog maar het begin van een wilde, spannende non-stoprit door het hedendaagse Japan. Verder met o.a. Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A Martínez Ocasio en Sandra Bullock.

Bekijk het aanbod van Bullet Train

Regisseurs Bullet Train

Anthony C. Ferrante

David Leitch

Schrijvers Bullet Train

Thunder Levin

Cast Bullet Train

Bo Derek
Ian Ziering
Tara Reid
Cassandra Scerbo
Frankie Muniz
Aaron Taylor-Johnson
Andrew Koji
Benito A. Martínez Ocasio
Brad Pitt
Brian Tyree Henry
Hiroyuki Sanada
Joey King
Michael Shannon
Sandra Bullock

Alternatieve titels

Bullet Train

Sharknado 3: Oh Hell No!

Bullet Train

Wil jij weten waar Bullet Train op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Bullet Train draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Bullet Train informatie

Benieuwd waar Bullet Train over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Bullet Train. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Bullet Train al heeft ontvangen.

Bullet Train trailer

Benieuwd of Bullet Train iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Bullet Train jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Bullet Train kunt kijken!