https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/127756-10849e7d958f8002cf5f11a705b6f50aece6fbbc/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap (2019)

AL
Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald.

Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

AL
87 minuten Animatie, Familie 09-10-2019

Recensies Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

Metacritic: 80,1
MovieMeter: 3,38
Rotten Tomatoes 97

Filmposter Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald.

Shaun het Schaap is terug en er is een nieuwe buitenaardse gast op de boerderij. Maak kennis met Lu-La, ze is een kleine dondersteen, nieuwsgierig, maar vooral verdwaald. Wanneer er een buitenaards wezen met ongelooflijke krachten neerstort bij de Mossy Bottoms boerderij, besluit Shaun het Schaap Lu-La te helpen en haar naar huis te begeleiden. Samen gaan ze op missie voordat een duistere organisatie haar gevangen kan nemen. Om Lu-la weer thuis te krijgen moet het eerste schaap over de dam en het tweede de ruimte in.

Bekijk het aanbod van Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

Regisseurs Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

Will Becher

Richard Phelan

Schrijvers Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

Mark Burton

Nick Park

Richard Starzak

Jon Brown

Cast Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

Andy Nyman
Kate Harbour
John Sparkes
Justin Fletcher
Chris Morrell

Alternatieve titels

Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon

Filmagenda van Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap

Wil jij weten waar Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap informatie

Benieuwd waar Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap al heeft ontvangen.

Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap trailer

Benieuwd of Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Shaun het Schaap: Het Ruimteschaap kunt kijken!