https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/162266-fce488d3b1cc9ab71dfa076b2045097ffd8d70f8/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

There is No Evil (2021)

12 Angst Geweld

Bekijk trailer

There is No Evil

12 Angst Geweld
151 minuten 14-01-2021

Recensies There is No Evil

Filmposter There is No Evil

'There Is No Evil' is een film opgedeeld in vier verhalen; over morele kracht, individuele vrijheid het nemen van de verantwoordelijkheid van eigen acties. In het eerste verhaal volgen we Heshmat, een man van middelbare leeftijd die kampt met alledaagse stressvolle zaken; de voorbereiding op het huwelijk van zijn vriend, de zorg voor zijn schoonmoeder en het ophalen van zijn kind van school. Het 2e segment gaat het over soldaat Javad, die een kort verlof geniet van drie dagen. Hij is op weg naar zijn vriendin Nana, die hij ten huwelijk wil vragen. Pouya heeft in het derde segment moeite met de acceptatie in het systeem en in het vierde verhaal volgen we Darya, die een voor de hand liggend familiegeheim over het hoofd ziet en protesteert als ze merkt dat haar oom met haar op jacht wil.
There is No Evil There is No Evil There is No Evil There is No Evil There is No Evil
Filmposter Filmposter There is No Evil

Regisseur There is No Evil

Mohammad Rasoulof

Schrijvers There is No Evil

Mohammad Rasoulof

Cast There is No Evil

Baran Rasoulof
Ehsan Mirhosseini
Kaveh Ahangar
Shaghayegh Shoorian
Darya Moghbeli
Mahtab Servati

Alternatieve titels

Sheytan Vojud Nadarad

There is No Evil

There is No Evil

Wil jij weten waar There is No Evil op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar There is No Evil draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

There is No Evil informatie

Benieuwd waar There is No Evil over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over There is No Evil. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies There is No Evil al heeft ontvangen.

There is No Evil trailer

Benieuwd of There is No Evil iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de There is No Evil jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij There is No Evil kunt kijken!