https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/162266-fce488d3b1cc9ab71dfa076b2045097ffd8d70f8/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

There is No Evil (2022)

12 Angst Geweld
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

There is No Evil

12 Angst Geweld
151 minuten 11-08-2022

Recensies There is No Evil

Filmposter There is No Evil

Heshmat is een voorbeeldige echtgenoot en vader, maar niemand weet waar hij elke ochtend naartoe gaat. Pouya, een jonge dienstplichtige, kan zich er niet toe brengen een man te doden zoals hem is opgedragen. Javad, die is gekomen om zijn geliefde ten huwelijk te vragen, zit plotseling gevangen in een dilemma. Bharam, een verbannen arts, heeft besloten zijn nichtje eindelijk het geheim van zijn leven te onthullen. Deze vier verhalen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In het Iraanse regime waar de doodstraf nog steeds bestaat, strijden mannen en vrouwen voor hun vrijheid.
There is No Evil There is No Evil There is No Evil There is No Evil There is No Evil
Filmposter Filmposter There is No Evil

Regisseur There is No Evil

Mohammad Rasoulof

Schrijvers There is No Evil

Mohammad Rasoulof

Cast There is No Evil

Baran Rasoulof
Ehsan Mirhosseini
Kaveh Ahangar
Shaghayegh Shoorian
Darya Moghbeli
Mahtab Servati

Alternatieve titels

Sheytan Vojud Nadarad

There is No Evil

Filmagenda van There is No Evil

There is No Evil

Wil jij weten waar There is No Evil op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar There is No Evil draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

There is No Evil informatie

Benieuwd waar There is No Evil over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over There is No Evil. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies There is No Evil al heeft ontvangen.

There is No Evil trailer

Benieuwd of There is No Evil iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de There is No Evil jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij There is No Evil kunt kijken!