Shine a Light

Shine a Light

122 minuten Documentaire, Muziek, Biografisch 2007
Metacritic: 76,1
MovieMeter: 3,26
Rotten Tomatoes 86
Martin Scorsese blikt terug op de carrière van één van de meest succesvolle rock 'n roll bands ooit; The Rolling Stones. De in 1962 gevormde band, had een enorme invloed op de muziek van die tijd en op de ontwikkeling van de muziek in de jaren daarop. Scorsese filmde de band twee dagen lang in het Beacon Theater in New York en stelde voor het vastleggen van deze bijna legendarische band, een uitzonderlijke crew samen.

Geregisseerd door

Martin Scorsese

Schrijvers

Onbekend

Cast

Keith Richards
Mick Jagger
Ron Wood
Ronnie Wood
Charlie Watts

Bioscoopagenda van Shine a Light

Helaas draait Shine a Light niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2007.

Shine a Light

Wil jij weten waar Shine a Light op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Shine a Light draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Shine a Light informatie

Benieuwd waar Shine a Light over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Shine a Light. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Shine a Light al heeft ontvangen.

Shine a Light trailer

Benieuwd of Shine a Light iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Shine a Light jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Shine a Light kunt kijken!