https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/159004-06dc8730de1e27598c4e3edb0aa5cbc3d69382ea/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Shirley (2020)

12 Angst Seks
Een beroemde horrorschrijver vindt inspiratie voor haar volgende boek nadat zij en haar man een jong stel onderdak bieden.

Shirley

12 Angst Seks
107 minuten Drama, Thriller, Biografisch 17-09-2020

Recensies Shirley

Metacritic: 85,1

Filmposter Shirley

Een beroemde horrorschrijver vindt inspiratie voor haar volgende boek nadat zij en haar man een jong stel onderdak bieden.

Fred en Rose verhuizen naar een dorp in Vermont in de hoop op een baan voor Fred. Het jonge stel krijgt een aanbod om in te trekken bij professor Stanley Hyman op voorwaarde dat Rose het huishouden op zich neemt én op zijn vrouw -de beruchte horror auteur Shirley Jackson- past. Hoewel Rose met afgrijzen het ongebruikelijke huishouden van het excentrieke koppel bijhoudt, ontstaat er toch een zeer bijzondere band tussen haar en Shirley. Een band die het huwelijk van het jonge koppel flink op de proef stelt…
Shirley Shirley Shirley Shirley Shirley
Filmposter Filmposter Shirley

Regisseur Shirley

Josephine Decker

Schrijvers Shirley

Sarah Gubbins

Susan Scarf Merrell

Cast Shirley

Elisabeth Moss
Michael Stuhlbarg
Odessa Young
Logan Lerman

Shirley

Wil jij weten waar Shirley op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Shirley draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Shirley informatie

Benieuwd waar Shirley over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Shirley. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Shirley al heeft ontvangen.

Shirley trailer

Benieuwd of Shirley iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Shirley jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Shirley kunt kijken!