https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/177854-3c218224de390b6a35bba17bad950b44ff5a8fd2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Sia, de Rebelse Bosfee (2021)

6 Angst
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Sia, de Rebelse Bosfee

6 Angst
89 minuten 10-06-2021

Filmposter Sia, de Rebelse Bosfee

Sia is een jonge, charmante en ondeugende bosfee, die haar huis in het bos verruilt voor een leven In de stad. Daar ontmoet ze Alfred (11), een echte natuurliefhebber, en al gauw worden ze beste vrienden. Sia houdt van de grote stad, de rechte vormen, de mooie parkeerplaatsen en de vaste gewoonten die mensen hebben. Ze hecht zich snel en heeft veel plezier met Alfred en zijn stadse vrienden, totdat op een dag de vogels zomaar uit de lucht vallen in de straten van de stad. De stinkende kunstmestfabriek, waar de vader van Alfred werkt, zou wel eens de boosdoener kunnen zijn. Alfred en Sia besluiten op onderzoek te gaan naar wat de natuur bedreigt en wat zij kunnen doen om te voorkomen dat al het leven in het bos wordt vernietigd. Met Sia’s ongecontroleerde feeënkrachten trekken zij samen ten strijde om de natuur te redden!

Regisseur Sia, de Rebelse Bosfee

Marja Pyykkö

Schrijvers Sia, de Rebelse Bosfee

Kirsikka Saari

Jenni Toivoniemi

Cast Sia, de Rebelse Bosfee

Onbekend

Filmagenda van Sia, de Rebelse Bosfee

Sia, de Rebelse Bosfee

Wil jij weten waar Sia, de Rebelse Bosfee op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sia, de Rebelse Bosfee draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sia, de Rebelse Bosfee informatie

Benieuwd waar Sia, de Rebelse Bosfee over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sia, de Rebelse Bosfee. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sia, de Rebelse Bosfee al heeft ontvangen.

Sia, de Rebelse Bosfee trailer

Benieuwd of Sia, de Rebelse Bosfee iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sia, de Rebelse Bosfee jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sia, de Rebelse Bosfee kunt kijken!