https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/135330-6ee3db6d7f9a14e15017cdc5a5ece753eb0914a8/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Sibyl (2020)

Drugs en/of alcoholmisbruik Seks Grof taalgebruik
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Sibyl

Drugs en/of alcoholmisbruik Seks Grof taalgebruik
100 minuten Drama 20-08-2020

Recensies Sibyl

Metacritic: 58,1

Filmposter Sibyl

Psychotherapeut Sibyl neemt het besluit om een groot deel van haar patiënten af te zeggen om weer te gaan schrijven. Haar plannen worden echter gedwarsboomd door Margot, een jonge gepassioneerde actrice die flink in de problemen zit en bij Sibyl smeekt om een afspraak. Margot is bezig met nieuwe filmopnames en heeft een affaire met haar tegenspeler Igor van wie zij nu zwanger is. Igor zelf is getrouwd met de regisseuse van de film. Sibyl raakt steeds dieper verwikkeld in het leven van Margot en wordt hierdoor geconfronteerd met haar eigen woelige verleden. Gefascineerd door de verhalen neemt zij de gesprekken op en werkt stiekem aan haar nieuwe roman. Als Margot Sibyl ook nog eens vraagt om naar Stromboli te komen voor het einde van de opnames, dreigen alle grenzen tussen Sibyl en haar patiënt te vervagen, evenals de scheidslijn tussen Sibyl's verbeelding en de realiteit. Sibyl is een film van regisseur Justine Triet met in de hoofdrollen Virginie Efira (Le Grand Bain), Adèle Exarchopoulos (La Vie d'Adèle), Gaspard Ulliel (Juste la fin du monde), Sandra Hüller (Toni Erdmann) en Niels Schneider (Un Amour Impossible).

Regisseur Sibyl

Justine Triet

Schrijvers Sibyl

Justine Triet

Arthur Harari

David H. Pickering

Cast Sibyl

Virginie Efira
Gaspard Ulliel
Sandra Hüller
Adèle Exarchopoulos

Filmagenda van Sibyl

Sibyl

Wil jij weten waar Sibyl op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sibyl draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sibyl informatie

Benieuwd waar Sibyl over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sibyl. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sibyl al heeft ontvangen.

Sibyl trailer

Benieuwd of Sibyl iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sibyl jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sibyl kunt kijken!