https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211324-639dc1d1159438530dd0b71cde75f00e580a6234/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Sick of Myself (2023)

12 Angst Grof taalgebruik

Sick of Myself

12 Angst Grof taalgebruik
95 minuten 06-04-2023

Filmposter Sick of Myself

Millennials Signe en Thomas hebben een ongezonde, jaloerse en competitieve relatie. Soms stelen ze samen een dure fles wijn, of een designer meubelstuk voor de kick. Maar wanneer Thomas doorbreekt als kunstenaar en volop in de belangstelling staat, grijpt Signe alles aan om ook gezien te worden. Beginnend met relatief kleine leugens zoals een gefakete notenallergie gaat het van kwaad tot erger, alles om aandacht en sympathie te krijgen. Dan stuit Signe op vreemde, gifgroene Russische pillen die een rare huidaandoening veroorzaken. Ze besluit via een vriend een hele voorraad aan te schaffen en neemt de pillen meerdere keren per dag. Tot grote tevredenheid van Signe begint haar huid er inderdaad anders uit te zien, maar het leidt nog niet tot het gewenste resultaat en dus blijft ze de pillen slikken. En dan is er geen houden meer aan. Met Sick of Myself zet de Noorse regisseur Kristoffer Borgli een anti-romantische komedie neer die met duistere humor de grenzen opzoekt van de moderne maatschappij, waarin het toch voor veel mensen gaat om de likes. Een film die soms oncomfortabel herkenbaar is en je als kijker elke stap met een lach en steeds meer afschuw volgt. Met hoofdrollen voor Kristine Kujath Thorp (Ninjababy) en Eirik Saether, die net als zijn personage Thomas beeldend kunstenaar is. De film is geproduceerd door Oslo Pictures, waarvan vorig jaar ook de box-officehit The Worst Person in the World verscheen. Sick of Myself had zijn wereldpremière tijdens het Film festival van Cannes vorig jaar in het programma Un Certain Regard.

Bekijk het aanbod van Sick of Myself

Regisseur Sick of Myself

Kristoffer Borgli

Schrijvers Sick of Myself

Onbekend

Cast Sick of Myself

Eirik Sæther
Kristine Kujath Thorp

Filmagenda van Sick of Myself

Sick of Myself

Wil jij weten waar Sick of Myself op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sick of Myself draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sick of Myself informatie

Benieuwd waar Sick of Myself over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sick of Myself. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sick of Myself al heeft ontvangen.

Sick of Myself trailer

Benieuwd of Sick of Myself iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sick of Myself jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sick of Myself kunt kijken!