Sieranevada

Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Sieranevada

173 minuten Drama 23-02-2017
Metacritic: 82,1
MovieMeter: 3,75
Rotten Tomatoes 92
Lary, een 40 jarige dokter, gaat op bezoek bij zijn familie voor een herdenkingsbijeenkomst voor zijn net overleden vader. De bijeenkomst verloopt echter niet zoals gepland. De gesprekken zijn heftig, meningen lopen uiteen. Om zijn eigen demonen te bedwingen, om met zichzelf in het reine te komen en zijn plaats binnen zijn familie opnieuw op te eisen, zal Lary zijn goed bewaarde geheimen moeten vrijgeven.

Geregisseerd door

Cristi Puiu

Christi Puiu

Schrijvers

Cristi Puiu

Cast

Ana Ciontea
Mimi Branescu
Bogdan Dumitrache
Andi Vasluianu
Dana Dogaru
Sorin Medeleni
Petra Kurtela
Judith State

Filmagenda van Sieranevada

Sieranevada

Wil jij weten waar Sieranevada op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sieranevada draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sieranevada informatie

Benieuwd waar Sieranevada over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sieranevada. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sieranevada al heeft ontvangen.

Sieranevada trailer

Benieuwd of Sieranevada iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sieranevada jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sieranevada kunt kijken!