Silence

De zoektocht naar hun vermiste mentor in het Japan van de zeventiende eeuw brengt de levens van twee jonge Jezuïtische priesters in gevaar.

Silence

161 minuten Drama, Historisch 2016
De zoektocht naar hun vermiste mentor in het Japan van de zeventiende eeuw brengt de levens van twee jonge Jezuïtische priesters in gevaar.

Twee jezuïten, Sebastião Rodrigues en Francis Garrp, reizen in de zeventiende eeuw af naar Japan, dat onder het Tokugawa-shogunaat het katholicisme en alle andere buitenlandse contacten verbood. Daar zijn ze getuige van de vervolging van Japanse christenen door hun eigen regering die Japan wil zuiveren van elke westerse invloed. Uiteindelijk scheiden de wegen van de priesters en reist Rodrigues naar het platteland, waar hij zich afvraagt waarom God zwijgt terwijl Zijn kinderen lijden.

Geregisseerd door

Martin Scorsese

Schrijvers

Martin Scorsese

Shûsaku Endô

Jay Cocks

Cast

Liam Neeson
Shin'ya Tsukamoto
Tadanobu Asano
Andrew Garfield
Yôsuke Kubozuka
Adam Driver

Bioscoopagenda van Silence

Silence

Wil jij weten waar Silence op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Silence draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Silence informatie

Benieuwd waar Silence over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Silence. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Silence al heeft ontvangen.

Silence trailer

Benieuwd of Silence iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Silence jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Silence kunt kijken!