https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/185676-7dcdf321f09118777a4815999120369149bc877c/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Silence of the Tides (2022)

12
Silence of the Tides is een intens cinematografisch portret waarin de continue ‘ademhaling’ van het Waddengebied centraal staat.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Silence of the Tides

12
102 minuten Documentaire 10-03-2022

Filmposter Silence of the Tides

Silence of the Tides is een intens cinematografisch portret waarin de continue ‘ademhaling’ van het Waddengebied centraal staat.

Een film die in- en uitademt met de getijden van het Werelderfgoed, een van de grootste aaneengesloten wetlands ter wereld, terwijl het de breekbare relatie tussen mens en natuur verkent. Een hypnotiserende blik op de cycli en contrasten van de seizoenen: leven en dood, storm en stilte, de massa en het individu. Een poëtische overpeinzing zonder voice-overs of interviews tegen een overweldigend decor van lucht, water, wind, mist en voortdurend veranderend licht.

Regisseur Silence of the Tides

Pieter-Rim de Kroon

Schrijvers Silence of the Tides

Onbekend

Cast Silence of the Tides

Onbekend

Filmagenda van Silence of the Tides

Silence of the Tides

Wil jij weten waar Silence of the Tides op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Silence of the Tides draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Silence of the Tides informatie

Benieuwd waar Silence of the Tides over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Silence of the Tides. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Silence of the Tides al heeft ontvangen.

Silence of the Tides trailer

Benieuwd of Silence of the Tides iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Silence of the Tides jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Silence of the Tides kunt kijken!