https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217357-290a0c63a07ab319086776ca63fe7a90cc45b7b6/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Silent Night (2023)

16
Een nieuw meesterstuk van de legendarische regisseur, ‘master of action’ John Woo en de producer van John Wick.

Silent Night

16
105 minuten 07-12-2023

Filmposter Silent Night

Een nieuw meesterstuk van de legendarische regisseur, ‘master of action’ John Woo en de producer van John Wick.

Een nieuw meesterstuk van de legendarische regisseur, ‘master of action’ John Woo en de producer van John Wick. Suicide Squad acteur Joel Kinnaman is in deze actie-thriller uit op revanche nadat zijn zoontje vlak voor kerst per ongeluk werd gedood in een gevecht tussen twee bendes. Herstellende van een wond waardoor hij niet meer kan praten, maakt de man van wraak zijn levensmissie. Hij neemt vechtlessen en zet alles op alles om fysiek klaar te zijn voor een man tot man confrontatie met de moordenaar.

Bekijk het aanbod van Silent Night

Regisseur Silent Night

John Woo

Schrijvers Silent Night

Onbekend

Cast Silent Night

Annabelle Wallis
Matthew Goode
Keira Knightley
Catalina Sandino Moreno
Joel Kinnaman
Scott Mescudi
Harold Torres

Filmagenda van Silent Night

Silent Night

Wil jij weten waar Silent Night op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Silent Night draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Silent Night informatie

Benieuwd waar Silent Night over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Silent Night. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Silent Night al heeft ontvangen.

Silent Night trailer

Benieuwd of Silent Night iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Silent Night jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Silent Night kunt kijken!