Silverstar (2022)

6 Angst
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Silverstar

6 Angst
86 minuten 29-06-2022

Filmposter Silverstar

Een aantal jaren na haar overwinning met Whitestar, runt Megan (Britt Dekker) haar eigen manege. Als Whitestar’s zoon, het jonge paard Silverstar, bij een stalbrand van schrik het bos in galoppeert, wordt hij gevonden door de 16-jarige Esmee. De twee hebben gelijk een bijzondere klik. Na de brand krijgt Megan hulp aangeboden van paardenhandelaar Carina, maar is zij wel te vertrouwen? Esmee komt erachter dat er vreemde dingen gebeuren, maar niemand wil naar haar luisteren. Om Silverstar te redden, ziet ze geen andere optie dan met het paard op de vlucht te slaan. Samen moeten Esmee en Silverstar zien te overleven in de natuur.
Filmposter Filmposter Silverstar

Regisseur Silverstar

Diede in 't Veld

Schrijvers Silverstar

Onbekend

Cast Silverstar

Anneke Blok
Juvat Westendorp
Britt Dekker
Eliyha Altena
Bo Maerten
Wendy Ruijfrok

Filmagenda van Silverstar

Silverstar

Wil jij weten waar Silverstar op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Silverstar draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Silverstar informatie

Benieuwd waar Silverstar over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Silverstar. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Silverstar al heeft ontvangen.

Silverstar trailer

Benieuwd of Silverstar iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Silverstar jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Silverstar kunt kijken!