https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/179526-e5e00047fe764a33ea399dea001be6bf61677525/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Sin señas particulares (2021)

16 Geweld Grof taalgebruik
Het verhaal van Magdalena staat symbool voor de talrijke moeders die in Mexico op zoek zijn naar hun verdwenen zoon of dochter.
Bekijk op Picl
Bekijk trailer

Sin señas particulares

16 Geweld Grof taalgebruik
100 minuten 01-07-2021

Recensies Sin señas particulares

MovieMeter: 3,8

Filmposter Sin señas particulares

Het verhaal van Magdalena staat symbool voor de talrijke moeders die in Mexico op zoek zijn naar hun verdwenen zoon of dochter.

Nadat Magdalena’s zoon het ouderlijk huis in Mexico heeft verlaten om in Verenigde Staten werk te gaan zoeken heeft ze al maanden niets meer van hem vernomen. De autoriteiten willen dat Magdalena de overlijdensakte van haar zoon ondertekent, maar een ontmoeting met een andere moeder doet haar beseffen dat ze niet kan leven zonder het lot van haar zoon te kennen. Ze begint aan een odyssee door gebieden waar de narco's en criminele bendes heer en meester zijn. De wegen zijn er onveilig, bussen komen in hinderlagen terecht en passagiers worden beroofd en soms vermoord, waarna hun lijken verdwijnen. Onderweg ontmoet Magdalena Miguel, een andere jongen die het bevel kreeg de VS te verlaten en die zijn moeder gaat opzoeken, maar moet vaststellen dat er veel veranderd is in zijn geboorteland. Terwijl in Amerika de aandacht zich in de afgelopen jaren vooral richtte op de vermeende hordes binnenvallende illegale immigranten die de zuidelijke grens proberen over te steken, gaat Sin señas particulares over een ander alarmerend onderwerp: het grote aantal immigranten dat vermist, beroofd, ontvoerd en/of vermoord wordt voordat ze Amerikaans grondgebied bereiken. Waar andere filmmakers vaak de nadruk leggen op geweld, actie en macho-nihilisme, kiest Valadez voor een andere benadering. In Sin señas particulares wordt alles tot zwijgen gebracht en bestaat Magdalena’s odyssee uit lange takes ondersteund met ambient muziek op de geluidsband. Het Mexico van Valadez’s film is ontvolkt, de mensen zijn dood of verjaagd en de daders doen elders lelijke zaken. Magdalena staat symbool voor de talrijke moeders die in Mexico op zoek zijn naar hun verdwenen zoon of dochter. Ondanks alle gevaren worden ze gedreven door de hoop hun geliefden ooit te zullen terugvinden.

Bekijk het aanbod van Sin señas particulares

Regisseur Sin señas particulares

Fernanda Valadez

Schrijvers Sin señas particulares

Onbekend

Cast Sin señas particulares

Mercedes Hernández
David Illescas
Juan Jesús Varela

Alternatieve titels

Sin señas particulares

Identifying features

Sin señas particulares

Wil jij weten waar Sin señas particulares op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sin señas particulares draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sin señas particulares informatie

Benieuwd waar Sin señas particulares over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sin señas particulares. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sin señas particulares al heeft ontvangen.

Sin señas particulares trailer

Benieuwd of Sin señas particulares iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sin señas particulares jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sin señas particulares kunt kijken!