https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/196942-1f42e23867e6293f392974018ca3f69a64bd6ac5/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Sing 2 (2022)

6 Angst Geweld
Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten bereiden het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour.

Sing 2

6 Angst Geweld
110 minuten Animatie, Komedie 09-02-2022

Filmposter Sing 2

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten bereiden het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour.

In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster (stemroldebuut van het legendarische muziekicoon Bono) ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. Buster (Matthew McConaughey/Fedja van Huêt) heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft Buster z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging: het opzetten van een nieuwe show in het Crystal Tower Theater in het glamoreuze Redshore City. Buster en zijn muzikale vrienden– waaronder Rosita, de drukke moeder-big (Reese Witherspoon/Do), punk-rock stekelvarken Ash (Scarlett Johansson/Birgit Schuurman), de vriendelijke gorilla Johnny (Taron Egerton/Egbert-Jan Weeber), de verlegen olifant Meena (Tori Kelly/Holly Mae Brood) en het uitbundige varken Gunter (Nick Kroll/Gordon) - proberen binnen te komen bij het kantoor van het wereldberoemde Crystal Entertainment dat wordt gerund door een meedogenloze wolf genaamd Jimmy Crystal (Bobby Cannavale). In een wanhopige poging om de aandacht van meneer Crystal te trekken, komt Gunter spontaan met een buitensporig idee waar Buster mee aan de haal gaat. Hij belooft dat de leeuw en rocklegende Clay Calloway (Bono) in zijn nieuwe show zal optreden. Het probleem is echter dat Buster Clay nog nooit heeft ontmoet en dat de artiest na het verlies van zijn vrouw tien jaar geleden zich nooit meer in het openbaar heeft vertoond. Nog erger, Buster komt er achter dat meneer Crystal een egocentrische gangster is die liever iemand van het dak afgooit dan dat er tegen hem wordt gelogen. Terwijl Gunter Buster helpt om een buitengewoon, theatraal meesterwerk te bedenken, en de druk en bedreigingen van meneer Crystal toenemen, wordt Rosita’s hoofdrol van haar afgenomen en gegeven aan de verwende dochter van meneer Crystal, Porsha (Halsey).Om de show en zijn leven te redden begint Buster aan een zoektocht om Clay te vinden en hem over te halen terug te keren op het podium. Wat voor Buster begint als een droom over groots succes, verandert in een emotionele les over hoe de kracht van muziek zelfs een gebroken hart kan helen. Sing 2 is geschreven en geregisseerd door terugkerend filmmaker Garth Jennings (Sing) en naast de nieuwe rollen van Bono, Halsey en Bobby Cannavale maken we kennis met nieuwe personages ingesproken door muziekster Pharrell Williams, Letitia Wright (Black Panther) en komieken Eric Andre en Chelsea Peretti. De film is geproduceerd door de oprichter en CEO van Illumination, Chris Meledandri en Janet Healy. SING 2 zit vol met vele rock- en popklassiekers, spectaculaire optredens, prachtige animatie, humor en gevoel en is het ultieme feel-good film event van 2021.
Sing 2
Filmposter Filmposter Sing 2

Regisseur Sing 2

Garth Jennings

Schrijvers Sing 2

Garth Jennings

Cast Sing 2

Matthew McConaughey
Taron Egerton
Scarlett Johansson
Reese Witherspoon

Alternatieve titels

Sing 2 (OV)

Sing 2

Filmagenda van Sing 2

Sing 2

Wil jij weten waar Sing 2 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sing 2 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sing 2 informatie

Benieuwd waar Sing 2 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sing 2. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sing 2 al heeft ontvangen.

Sing 2 trailer

Benieuwd of Sing 2 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sing 2 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sing 2 kunt kijken!