SING

SING

108 minuten Drama, Animatie, Komedie, Familie, Musical 2016
Metacritic: 59,1
Rotten Tomatoes 72
Buster Moon (Matthew McConaughey) is een erg enthousiaste en optimistische koala die de eigenaar is van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren. Buster weet nog net 1000 dollar bijeen te schrapen als prijzengeld voor de wedstrijd. Door een fout van zijn assistent, een oude hagedis, staat echter op de flyers dat er 100.000 dollar te winnen is. Meteen is de hele dierenwereld in rep en roer.

Geregisseerd door

Garth Jennings

Christophe Lourdelet

Garth Jenning

Schrijvers

Garth Jennings

Cast

Matthew McConaughey
Scarlett Johansson
Reese Witherspoon
Seth MacFarlane

Bioscoopagenda van SING

Helaas draait SING niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2016.

SING

Wil jij weten waar SING op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar SING draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

SING informatie

Benieuwd waar SING over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over SING. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies SING al heeft ontvangen.

SING trailer

Benieuwd of SING iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de SING jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij SING kunt kijken!