https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/212850-d12e11d0ee55991ef1623fdd6634fa3a9e7d41bd/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Sint Ahoy! (2023)

AL
Ga mee op een magisch avontuur op Curaçao met Sinterklaas en zijn vrienden! Kunnen zij Kapitein Bakkeljauw helpen met het vinden van de schat van Kapitein Witbaard?

Sint Ahoy!

AL
85 minuten 04-10-2023

Filmposter Sint Ahoy!

Ga mee op een magisch avontuur op Curaçao met Sinterklaas en zijn vrienden! Kunnen zij Kapitein Bakkeljauw helpen met het vinden van de schat van Kapitein Witbaard?

Terwijl Sinterklaas en zijn vrienden rustig richting Nederland & België varen, wordt de tocht ruw verstoord door Kapitein Bakkeljauw en zijn piratenbemanning. Hierdoor verandert de koers en belandt Sinterklaas op Curaçao waar een magische schat te vinden is. Samen met Kapitein Bakkeljauw, taxichauffeur Ty en zeemeermin Aquaria gaan ze op zoek naar deze schat uit de legende van Kapitein Witbaard, maar er liggen kapers op de kust… Ga mee op een doldwaas magisch Sinterklaas avontuur op het tropische Curaçao!

Bekijk het aanbod van Sint Ahoy!

Regisseurs Sint Ahoy!

Rik Sinkeldam

Andy van Veen

Schrijvers Sint Ahoy!

Onbekend

Cast Sint Ahoy!

Donny Ronny
Kim Feenstra
Mariëlle van Diessen
Glenn Coenen
Steven Brunswijk
Liza Sips
Horace Cohen
Melissa van Veen
Fred Butter
Andy Peelman
Jérémie Vrielynck
Lynn Tackaert
Ruben Harish
Channah Koerten
Luca Savazzi
Ad-Just Bouwman Acteur
Mark Scholten

Sint Ahoy!

Wil jij weten waar Sint Ahoy! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sint Ahoy! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sint Ahoy! informatie

Benieuwd waar Sint Ahoy! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sint Ahoy!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sint Ahoy! al heeft ontvangen.

Sint Ahoy! trailer

Benieuwd of Sint Ahoy! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sint Ahoy! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sint Ahoy! kunt kijken!