Sinterklaasontbijt (2021)

Sinterklaasontbijt

29-11-2021
Ontvangst is vanaf 10.00 uur. Jullie gaan eerst ontbijten en aansluitend naar een van de Sinterklaas films; de club van Sinterklaas en het vergeten Pietje of de grote Sinterklaasfilm; Trammelant in Spanje. De film begint rond 11.00 uur en de keuze van film kan op de ochtend zelf bepaald worden. De entree is € 15,50 pp. Inclusief ontbijt met passende drankjes en een Sinterklaasfilm. Dranken tijdens de film zijn voor eigen rekening. De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje: In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd? Een klein ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen kadootjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen. De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje: Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

Regisseur Sinterklaasontbijt

Onbekend

Schrijvers Sinterklaasontbijt

Onbekend

Cast Sinterklaasontbijt

Onbekend

Sinterklaasontbijt

Wil jij weten waar Sinterklaasontbijt op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sinterklaasontbijt draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sinterklaasontbijt informatie

Benieuwd waar Sinterklaasontbijt over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sinterklaasontbijt. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sinterklaasontbijt al heeft ontvangen.

Sinterklaasontbijt trailer

Benieuwd of Sinterklaasontbijt iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sinterklaasontbijt jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sinterklaasontbijt kunt kijken!