https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/111974-70496af250d263755952f09955c57b0660417a32/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Sir (2018)

AL
Een onmogelijke liefde tussen twee mensen uit verschillende klassen in het hedendaagse India.

Sir

AL
96 minuten Drama 20-09-2018

Recensies Sir

MovieMeter: 3,38
Rotten Tomatoes 80

Filmposter Sir

Een onmogelijke liefde tussen twee mensen uit verschillende klassen in het hedendaagse India.

De jonge weduwe Ratna werkt als huishoudster bij Ashwin, een zoon van een rijke familie uit Mumbai. Op het eerste gezicht lijkt het leven van Ashwin perfect, maar al snel blijkt dat hij niet het leven leidt dat hij zelf zou willen. De koppige Ratna laat zich daarentegen niet weerhouden door haar achtergrond en omgeving. Ze blijft hopen en hard werken voor een betere toekomst. Terwijl hun werelden samenkomen en de aantrekkingskracht tussen de twee overduidelijk is, lijkt een gelijkwaardig leven samen echter niet tot de mogelijkheden te behoren.
Sir Sir Sir Sir Sir Sir
Filmposter Filmposter Sir

Regisseur Sir

Rohena Gera

Schrijvers Sir

Rohena Gera

Cast Sir

Ahmareen Anjum
Geetanjali Kulkarni
Vivek Gomber
Amit Chakrabarty
Tillotama Shome

Sir

Wil jij weten waar Sir op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sir draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sir informatie

Benieuwd waar Sir over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sir. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sir al heeft ontvangen.

Sir trailer

Benieuwd of Sir iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sir jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sir kunt kijken!