Sisyphus at Work

12
127 minuten 2021
Wanneer filmregisseur Boy Talma terugkeert naar zijn geboorteplaats om zijn nieuwe musicalfilm te maken, hoort hij dat hij nog negen maanden te leven heeft. Hij besluit zijn doodvonnis geheim te houden, maar de scènes die hij voor zijn film maakt, vallen samen met gebeurtenissen in zijn eigen leven. Vrienden, vijanden en geliefden krijgen een rol in zijn gefantaseerde film en begeleiden hem op zijn reis naar het einde.

Bekijk het aanbod van Sisyphus at Work

Regisseur Sisyphus at Work

Ramón Gieling

Schrijvers Sisyphus at Work

Onbekend

Cast Sisyphus at Work

Valentijn Dhaenens
Johan Heldenbergh
Thekla Reuten
Hannah Hoekstra
Dic van Duin
Cécilia Vos
Marieke Heebrink

Filmagenda van Sisyphus at Work

Sisyphus at Work

Wil jij weten waar Sisyphus at Work op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sisyphus at Work draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sisyphus at Work informatie

Benieuwd waar Sisyphus at Work over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sisyphus at Work. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sisyphus at Work al heeft ontvangen.

Sisyphus at Work trailer

Benieuwd of Sisyphus at Work iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sisyphus at Work jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sisyphus at Work kunt kijken!