Sjors van der Panne – De Chansons van Sjors (2022)

Sjors van der Panne – De Chansons van Sjors

25-09-2022
Afgelopen jaar heeft Sjors van der Panne, die meer dan tien jaar geleden de publieksprijs van het Concours de la Chanson won, in Frankrijk geschreven aan liedjes voor zijn nieuwe album. Hij wisselt ze af met lievelings klassiekers. In het Frans, of hertaalt in het Nederlands. Van Dalida en Françoise Hardy tot Zaz en Renaud, de chansonnier van de Nederpop op zijn best. Een Frans Nederlandse muzikale avond met een lach en een traantje. Dit programma bracht Sjors met veel succes in het Concertgebouw van Amsterdam en brengt het nogmaals en éénmalig in zijn favoriete Theater Floralis.

Regisseur Sjors van der Panne – De Chansons van Sjors

Onbekend

Schrijvers Sjors van der Panne – De Chansons van Sjors

Onbekend

Cast Sjors van der Panne – De Chansons van Sjors

Onbekend

Filmagenda van Sjors van der Panne – De Chansons van Sjors

Sjors van der Panne – De Chansons van Sjors

Wil jij weten waar Sjors van der Panne – De Chansons van Sjors op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sjors van der Panne – De Chansons van Sjors draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sjors van der Panne – De Chansons van Sjors informatie

Benieuwd waar Sjors van der Panne – De Chansons van Sjors over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sjors van der Panne – De Chansons van Sjors. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sjors van der Panne – De Chansons van Sjors al heeft ontvangen.

Sjors van der Panne – De Chansons van Sjors trailer

Benieuwd of Sjors van der Panne – De Chansons van Sjors iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sjors van der Panne – De Chansons van Sjors jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sjors van der Panne – De Chansons van Sjors kunt kijken!