Slayer - The Repentless Killogy

Slayer - The Repentless Killogy

131 minuten 2019
Slayer is een van de grootste en eerste trash metal bands in de muziekscene. Tijdens deze voorstelling zie je de wereldpremière van de bands' korte film en vervolgens de volledige uitvoering van het concert dat ze in Augustus 2017 gaven op in het Los Angeles Forum. Wraak, moord, bloedvergieten en vergelding. De film "Repentless Killogy" is geschreven en geregisseerd door BJ McDonnell, die de drie muziekvideo's heeft bedacht en geregisseerd - "You Against You", "Repentless" en "Pride in Prejudice" - voor Slayers laatste studioalbum Repentless (2015). De film "Repentless Trilogy" wordt geopend met de drie muziekvideo's verzameld als één chronologische verhaallijn en introduceert het hoofdpersonage van het verhaal, Wyatt, die wordt geassocieerd met een bende die bekend staat als "The Hand Brotherhood", waarvan het kenmerkende teken een bloedige handafdruk was achtergelaten na een er had een moord plaatsgevonden. Voorafgaand aan de eerste videoclip had Wyatt de bende verlaten nadat hij verliefd werd op Gina. De twee waren ondergedoken om te ontsnappen aan zijn griezelige verleden en een gezin te stichten, maar The Hand Brotherhood zou dit niet laten gebeuren en Gina, zwanger van hun eerste kind, werd woest vermoord toen Wyatt werd gedwongen toe te kijken. De film gaat vervolgens op in het huidige verhaal dat Wyatt op de vlucht slaat voor de politie en de bende, maar nu toegewijd is aan het elimineren van The Hand Brotherhood en het zoeken naar vergelding waar hij maar kan.

Geregisseerd door

BJ McDonnell & Wayne Isham

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Slayer - The Repentless Killogy

Slayer - The Repentless Killogy

Wil jij weten waar Slayer - The Repentless Killogy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Slayer - The Repentless Killogy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Slayer - The Repentless Killogy informatie

Benieuwd waar Slayer - The Repentless Killogy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Slayer - The Repentless Killogy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Slayer - The Repentless Killogy al heeft ontvangen.

Slayer - The Repentless Killogy trailer

Benieuwd of Slayer - The Repentless Killogy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Slayer - The Repentless Killogy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Slayer - The Repentless Killogy kunt kijken!