Smothered (2015)

Smothered

96 minuten Horror, Komedie 2015

Recensies Smothered

Filmposter Smothered

Een groep horror-iconen beleeft een vreselijk weekend op een conventie. Ze verdienen geen geld, maar krijgen wel een aanbod van 1000 dollar per persoon om angst aan te jagen in een caravanpark. Uiteraard gaan ze daar op in. Wanneer ze aankomen ontmoeten ze zowel de vrouw die het park runt als haar goed bedeelde dochter, Dee Dee. Ze weten echter niet dat er een agenda is en ze niet enkel de sterren van het weekend zijn, maar ook de beoogde slachtoffers.

Bekijk het aanbod van Smothered

Filmposter Filmposter Smothered

Regisseur Smothered

John Schneider

Schrijvers Smothered

John Schneider

Cast Smothered

Kane Hodder
Bill Moseley
R.A. Mihailoff
Dane Rhodes

Smothered

Wil jij weten waar Smothered op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Smothered draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Smothered informatie

Benieuwd waar Smothered over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Smothered. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Smothered al heeft ontvangen.

Smothered trailer

Benieuwd of Smothered iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Smothered jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Smothered kunt kijken!