Snatch.

104 minuten Misdaad, Komedie, Actie, Crime, Humor 2000
Metacritic: 55,1
MovieMeter: 4,03
Rotten Tomatoes 73
Turkish en zijn partner-in-crime Tommy raken door de beruchte crimineel Brick Top betrokken bij de wereld van de illegale bokswedstrijden. Er valt grof geld te verdienen. Wanneer de door hen ingezette bokser direct in de eerste ronde knock-out geslagen wordt door de onverstaanbare Ierse zigeuner One Punch Mickey, breekt de hel los. Ondertussen wisselt ergens anders in Londen een 86-karaats diamant op onrechtmatige wijze van 'eigenaar'. De daders zijn drie overgewaardeerde gangsters en een dolgedraaide hond. De twee verhalen lijken niets met elkaar te maken te hebben, maar niets is minder waar. Londen raakt in de ban van piepend speelgoed, caravans, met lood volgepompte lichamen en een diamant als stralend middelpunt...

Geregisseerd door

Guy Ritchie

Schrijvers

Guy Ritchie

Cast

Dennis Farina
Brad Pitt
Jason Statham
Vinnie Jones
Benicio Del Toro

Alternatieve titels

Snatch

Snatch.

Bioscoopagenda van Snatch.

Snatch.

Wil jij weten waar Snatch. op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Snatch. draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Snatch. informatie

Benieuwd waar Snatch. over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Snatch.. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Snatch. al heeft ontvangen.

Snatch. trailer

Benieuwd of Snatch. iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Snatch. jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Snatch. kunt kijken!