Solaris - Engels ondertiteld UWC (2020)

Solaris - Engels ondertiteld UWC

167 minuten 05-08-2020
In deze sciencefictionfilm van Andrej Tarkovski over de reis naar de mysterieuze planeet Solaris, gaat de Russische filmmaker opnieuw op zoek naar de essentie van het bestaan. De mysterieuze planeet Solaris wordt al enige tijd onderzocht door de bemanning van een ruimtestation dat zich in een baan rond de planeet bevindt. Het onderzoek loopt echter vast door onbekende krachten die een sterke invloed uitoefenen op de bemanning. Psycholoog Kris Kelvin krijgt de opdracht de bemanning te onderzoeken. Bij aankomst in het ruimtestation treft Kelvin een totale chaos aan en de twee overgebleven wetenschappers lijken niet bereid hem te helpen. Het duurt niet lang voordat ook Kelvin kennis maakt met de bijzondere krachten van Solaris. De planeet blijkt in staat om onderbewuste angsten en herinneringen te peilen en ze te materialiseren. Al snel komt Kelvin voor een fundamenteel dilemma te staan: kiest hij voor de wetenschap of geeft hij toe aan zijn geweten en menselijkheid? Bij de wereldpremière in Cannes werd Tarkovski’s film ontvangen als het Sovjet-antwoord op Stanley Kubricks 2001: A SPACE ODYSSEY, een film die Tarkovski ‘koud en zielloos’ vond.

Regisseur Solaris - Engels ondertiteld UWC

Onbekend

Schrijvers Solaris - Engels ondertiteld UWC

Onbekend

Cast Solaris - Engels ondertiteld UWC

Onbekend

Solaris - Engels ondertiteld UWC

Wil jij weten waar Solaris - Engels ondertiteld UWC op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Solaris - Engels ondertiteld UWC draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Solaris - Engels ondertiteld UWC informatie

Benieuwd waar Solaris - Engels ondertiteld UWC over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Solaris - Engels ondertiteld UWC. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Solaris - Engels ondertiteld UWC al heeft ontvangen.

Solaris - Engels ondertiteld UWC trailer

Benieuwd of Solaris - Engels ondertiteld UWC iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Solaris - Engels ondertiteld UWC jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Solaris - Engels ondertiteld UWC kunt kijken!