Sold

Sold

94 minuten Drama 2015
Metacritic: 49,1
MovieMeter: 2,5
Rotten Tomatoes 56
Lakshmi is een buitengewoon 13-jarig Nepalees meisje. Haar vader accepteert een voorschot voor haar omdat ze gaat werken als dienstbode in Kolkata in India. In de veronderstelling dat ze genoeg geld zal verdienen om een nieuw dak voor haar moeder te kopen, reist ze met haar 'tante' Bimla naar 'Happiness House'. De woning wordt geregeerd door Madam Mumtaz. Maar al snel komt Lakshi erachter dat ze is verkocht voor de prostitutie.

Geregisseerd door

Jeffrey D. Brown

Schrijvers

Jeffrey D. Brown

Joseph Kwong

Cast

David Arquette
Gillian Anderson
Priyanka Bose
Niyar Saikia
Neerja Naik

Bioscoopagenda van Sold

Helaas draait Sold niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2015.

Sold

Wil jij weten waar Sold op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sold draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sold informatie

Benieuwd waar Sold over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sold. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sold al heeft ontvangen.

Sold trailer

Benieuwd of Sold iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sold jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sold kunt kijken!