Soldaat in Suriname (2022)

Soldaat in Suriname

06-12-2022
In 1974 trokken drie mannen van de Legerfilm- en Fotodienst (LFFD) naar Suriname, om daar een wervingsfilm te maken voor toekomstige dienstplichtige soldaten. Het eindresultaat werd een film die alle uithoeken van Suriname laat zien.

Regisseur Soldaat in Suriname

Will Oldenbroek

Schrijvers Soldaat in Suriname

Onbekend

Cast Soldaat in Suriname

Onbekend

Filmagenda van Soldaat in Suriname

Soldaat in Suriname

Wil jij weten waar Soldaat in Suriname op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Soldaat in Suriname draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Soldaat in Suriname informatie

Benieuwd waar Soldaat in Suriname over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Soldaat in Suriname. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Soldaat in Suriname al heeft ontvangen.

Soldaat in Suriname trailer

Benieuwd of Soldaat in Suriname iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Soldaat in Suriname jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Soldaat in Suriname kunt kijken!