Some People (1961)

Some People

93 minuten Drama, Muziek, Musical 1961

Recensies Some People

Filmposter Some People

De drie Engelse recalcitrante jongeren Bert, Bill en Johnnie zijn hun rijbewijs kwijtgeraakt, na meer dan 160 km. per uur gereden te hebben met hun motoren. Het is voor dit trio saai zonder hun motoren in een saaie fabrieksstad, die getroffen is door een economische recessie. Ze besluiten met hulp van Smith, het hoofd van het plaatselijke kerkkoor, een rockband op te richten. Smith stelt hen ook een oefenruimte ter beschikking. Lukt het Bert, Bill en Johnnie om nu uit hun saaie bestaan te komen?

Bekijk het aanbod van Some People

Filmposter Filmposter Some People

Regisseur Some People

Clive Donner

Schrijvers Some People

John Eldridge

Cast Some People

Kenneth More
David Andrews
Ray Brooks
Anneke Wills

Some People

Wil jij weten waar Some People op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Some People draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Some People informatie

Benieuwd waar Some People over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Some People. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Some People al heeft ontvangen.

Some People trailer

Benieuwd of Some People iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Some People jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Some People kunt kijken!