https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/219231-6d7da1f1eb6db23c2e650ee93d40f60d1b37579a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Something in the Water (2024)

16
Wanneer een groep vriendinnen stranden in open water, moeten ze vechten voor hun leven tegen haaien en de natuur.

Something in the Water

16
85 minuten 18-07-2024

Filmposter Something in the Water

Wanneer een groep vriendinnen stranden in open water, moeten ze vechten voor hun leven tegen haaien en de natuur.

Vijf vriendinnen komen samen op een Caribisch eiland voor de bruiloft van één van hen. Voorafgaand aan het feest maken ze een idyllisch boottochtje, maar dan wordt één van hen bij het zwemmen plotseling ernstig gebeten. De vrouwen moeten zo snel mogelijk terug, maar het noodlot slaat pas echt toe wanneer hun boot op een rots kapot slaat en begint te zinken. Wat begon als een fantastische ‘girlstrip’ verandert in een strijd op leven en dood wanneer ze midden op zee te water raken … buiten zicht van alles en iedereen, zonder enig bereik en overgeleverd aan een stel bloeddorstige haaien.

Bekijk het aanbod van Something in the Water

Regisseur Something in the Water

Hayley Easton Street

Schrijvers Something in the Water

Onbekend

Cast Something in the Water

Natalie Mitson
Lauren Lyle
Ellouise Shakespeare-Hart
Hiftu Quasem
Nicole Rieko Setsuko

Filmagenda van Something in the Water

Something in the Water

Wil jij weten waar Something in the Water op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Something in the Water draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Something in the Water informatie

Benieuwd waar Something in the Water over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Something in the Water. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Something in the Water al heeft ontvangen.

Something in the Water trailer

Benieuwd of Something in the Water iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Something in the Water jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Something in the Water kunt kijken!