Son-Mother (2019)

12 Angst

Son-Mother

12 Angst
102 minuten 2019

Recensies Son-Mother

Filmposter Son-Mother

Leila is weduwe. Samen met haar 12-jarige zoon Amir en 2-jarig dochtertje woont ze in een huurkamer. De fabriek waar ze werkt zit in moeilijkheden en ze vreest ontslagen te worden. Trouwen met de buschauffeur Kazem zou een oplossing voor haar financiële problemen kunnen zijn, maar Kazem heeft een dochter van 12 en volgens een Iraanse religieuze traditie mag een jongen die geen bloedverwant is, niet met een meisje onder één dak samenwonen. Kazem stelt voor Amir ergens anders te laten wonen tot zijn dochter gehuwd is, maar Leila wil dat niet. Als plots het dochtertje van Leila erg ziek wordt en alleen Kazem geld heeft om de dure medicatie te betalen, staat Leila voor een hartverscheurende keuze.
Filmposter Filmposter Son-Mother

Regisseur Son-Mother

Mahnaz Mohammadi

Schrijvers Son-Mother

Onbekend

Cast Son-Mother

Raha Khodayari
Mahan Nasiri
Reza Behboodi

Filmagenda van Son-Mother

Son-Mother

Wil jij weten waar Son-Mother op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Son-Mother draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Son-Mother informatie

Benieuwd waar Son-Mother over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Son-Mother. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Son-Mother al heeft ontvangen.

Son-Mother trailer

Benieuwd of Son-Mother iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Son-Mother jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Son-Mother kunt kijken!