https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/128541-d6077b93c0c5719fceb31b1f80df6d5b1ab0c4ee/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Sorry We Missed You (2019)

12 Geweld Grof taalgebruik
Sorry We Missed You is de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm winnaar Ken Loach (I, Daniel Blake). De film vertelt een eerlijk en ontroerend verhaal, over een gezin dat zich staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland.

Sorry We Missed You

12 Geweld Grof taalgebruik
100 minuten Drama 14-11-2019

Recensies Sorry We Missed You

Metacritic: 79,1
Rotten Tomatoes 85

Filmposter Sorry We Missed You

Sorry We Missed You is de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm winnaar Ken Loach (I, Daniel Blake). De film vertelt een eerlijk en ontroerend verhaal, over een gezin dat zich staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland.

Sorry We Missed You is de nieuwe film van tweevoudig Gouden Palm winnaar Ken Loach (I, Daniel Blake). De film vertelt een eerlijk en ontroerend verhaal, over een gezin dat zich staande probeert te houden in het hedendaagse Engeland. Ricky (Kris Hitchen) en Abby (Debbie Honeywood) wonen met hun kinderen, hun 15-jarige zoon Seb en 11-jarige dochter Liza Jane, in Newcastle. Sinds de economische crisis worstelt het gezin om rond te komen. Abby werkt lange dagen in de thuiszorg, Ricky heeft zijn baan in de bouw verloren en verdient bij met verschillende klussen. In een poging hun financiële situatie te verbeteren en weer stabiliteit terug te krijgen in het gezin, besluit Ricky een franchisedeal te sluiten met een groot postorderbedrijf. Als eigen baas gaat hij aan de slag als pakketbezorger. Maar al snel is de werkdruk torenhoog en raakt hij verstrikt in regels en protocollen. Wat een kans op een betere toekomst had moeten zijn, hangt als een molensteen om de nek van het gezin. Sorry We Missed You is na een omvangrijk oeuvre de laatste film van de Britse regisseur Ken Loach. Hij won in zijn carrière twee keer de prestigieuze Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes: in 2006 voor het oorlogsdrama The Wind that Shakes the Barley en in 2016 voor het door publiek omarmde I, Daniel Blake. Sorry We Missed You werd eveneens geselecteerd voor de hoofdcompetitie van het Filmfestival van Cannes.

Regisseur Sorry We Missed You

Ken Loach

Schrijvers Sorry We Missed You

Paul Laverty

Cast Sorry We Missed You

Debbie Honeywood
Kris Hitchen
Rhys Stone
Katie Proctor

Filmagenda van Sorry We Missed You

Sorry We Missed You

Wil jij weten waar Sorry We Missed You op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sorry We Missed You draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sorry We Missed You informatie

Benieuwd waar Sorry We Missed You over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sorry We Missed You. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sorry We Missed You al heeft ontvangen.

Sorry We Missed You trailer

Benieuwd of Sorry We Missed You iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sorry We Missed You jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sorry We Missed You kunt kijken!