Spaghettiman (2015)

Spaghettiman

87 minuten Komedie, Actie, Crime 2015

Recensies Spaghettiman

MovieMeter: 2,25

Filmposter Spaghettiman

Clark geeft om helemaal niets. Niet om de wereld en zelfs niet om zichzelf. Na een incident met een oude bak spaghetti en een kapotte magnetron wordt hij een superheld. Maar niet zomaar eentje. Clark krijgt de mogelijkheid om tegen het kwaad te vechten met de kracht van spaghetti. Hier moet je hem alleen wel voor betalen.

Bekijk het aanbod van Spaghettiman

Filmposter Filmposter Spaghettiman

Regisseur Spaghettiman

Mark Potts

Schrijvers Spaghettiman

Brand Rackley

Mark Potts

Benjamin Crutcher

Winston Carter

Cast Spaghettiman

Brand Rackley
Benjamin Crutcher
Winston Carter
Joe LoCicero

Spaghettiman

Wil jij weten waar Spaghettiman op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Spaghettiman draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Spaghettiman informatie

Benieuwd waar Spaghettiman over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Spaghettiman. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Spaghettiman al heeft ontvangen.

Spaghettiman trailer

Benieuwd of Spaghettiman iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Spaghettiman jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Spaghettiman kunt kijken!