Spartacus

Spartacus

174 minuten Drama, Actie, Historisch 2003
MovieMeter: 3,4
In 72 v.C., toen het genadeloze gezag van het Romeinse Rijk ver reikte, leverde elk veroverd land nieuwe slaven op die hun Romeinse meesters dienden te gehoorzamen. Spartacus, die als jongetje getuige was van de moord op zijn vader en als slaaf werd verkocht, zou uiteindelijk een slavenopstand leiden tegen de machtige generaals en politici van Rome.

Geregisseerd door

Robert Dornhelm

Schrijvers

Howard Fast

Robert Schenkkan

Cast

Alan Bates
Angus Macfadyen
Rhona Mitra
Goran Visnjic

Bioscoopagenda van Spartacus

Helaas draait Spartacus niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2003.

Spartacus

Wil jij weten waar Spartacus op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Spartacus draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Spartacus informatie

Benieuwd waar Spartacus over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Spartacus. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Spartacus al heeft ontvangen.

Spartacus trailer

Benieuwd of Spartacus iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Spartacus jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Spartacus kunt kijken!