Spider-Man: Far From Home

Onze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned, MJ en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa.

Bekijk trailer

Spider-Man: Far From Home

129 minuten Actie 04-07-2019
Metacritic: 69,1
Rotten Tomatoes 90
Onze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned, MJ en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa.

Peter Parker (Tom Holland) is terug in Spider-Man™: Far From Home, het nieuwste deel in de Spider-Man™: Homecoming-franchise! Onze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned (Jacob Batalon), MJ (Zendaya) en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa. Peters plan om het superheldenbestaan een paar weken achter zich te laten valt al snel in het water: met tegenzin gaat hij ermee akkoord om Nick Fury (Samuel L. Jackson) te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen, die in heel Europa voor grote chaos zorgen!

Geregisseerd door

Jon Watts

Schrijvers

Stan Lee

Chris McKenna

Steve Ditko

Erik Sommers

Cast

Marisa Tomei
Samuel L. Jackson
Jake Gyllenhaal
Tom Holland
Zendaya
JB Smoove

Bioscoopagenda van Spider-Man: Far From Home

Helaas draait Spider-Man: Far From Home niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 04-07-2019.

Spider-Man: Far From Home

Wil jij weten waar Spider-Man: Far From Home op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Spider-Man: Far From Home draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Spider-Man: Far From Home informatie

Benieuwd waar Spider-Man: Far From Home over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Spider-Man: Far From Home. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Spider-Man: Far From Home al heeft ontvangen.

Spider-Man: Far From Home trailer

Benieuwd of Spider-Man: Far From Home iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Spider-Man: Far From Home jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Spider-Man: Far From Home kunt kijken!