https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/131660-ea0bf65898344dc39adb2fc29b375a14375394b6/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Spies in Disguise (2019)

6
Wanneer Lance door een merkwaardige gebeurtenis in een duif verandert, moeten Walter en Lance plotseling op een geheel nieuwe manier op elkaar leren vertrouwen.

Spies in Disguise

6
101 minuten Animatie, Komedie 25-12-2019

Recensies Spies in Disguise

Metacritic: 54,1

Filmposter Spies in Disguise

Wanneer Lance door een merkwaardige gebeurtenis in een duif verandert, moeten Walter en Lance plotseling op een geheel nieuwe manier op elkaar leren vertrouwen.

Superspion Lance Sterling (John Williams) en de zijn tegenpolen van elkaar. Lance is charmant, geestig en vol zelfvertrouwen. Walter is dit niet. Maar wat Walter mist in sociale vaardigheden maakt hij goed met zijn kennis en uitvindingen. Zijn geweldige gadgets worden ingezet voor de epische missies van Lance. Wanneer Lance door een merkwaardige gebeurtenis in een duif verandert, moeten Walter en Lance plotseling op een geheel nieuwe manier op elkaar leren vertrouwen. Als dit vreemde duo niet kan leren om als een team samen te werken, is de hele wereld in gevaar.

Bekijk het aanbod van Spies in Disguise

Regisseurs Spies in Disguise

Nick Bruno

Troy Quane

Schrijvers Spies in Disguise

Brad Copeland

Lloyd Taylor

Cindy Davis

Lucas Martell

Cast Spies in Disguise

Rashida Jones
Will Smith
Tom Holland
Rachel Brosnahan
Jarrett Bruno
Claire Crosby
Toru Uchikado

Alternatieve titels

Spionnengeheimen

Spies in Disguise

Filmagenda van Spies in Disguise

Spies in Disguise

Wil jij weten waar Spies in Disguise op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Spies in Disguise draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Spies in Disguise informatie

Benieuwd waar Spies in Disguise over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Spies in Disguise. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Spies in Disguise al heeft ontvangen.

Spies in Disguise trailer

Benieuwd of Spies in Disguise iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Spies in Disguise jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Spies in Disguise kunt kijken!