Spijt!

95 minuten Drama, Familie, Muziek, Levensbeschouwelijk, Educatief, Nieuws 2013
MovieMeter: 3,41
Jochem voelt zich niet erg gelukkig in de tweede klas. Hij is het mikpunt van getreiter. David doet er niet aan mee, maar hij durft er niks van te zeggen. De klassenleraar, die gymnastiek geeft, grijpt ook niet in. Hij heeft een hekel aan dikke Jochem. Jochem lijkt zich niets aan te trekken van de pesterijen, die elke dag erger worden. Als de klas weer eens dubbel ligt, lacht hij zelf mee. Maar op een ochtend krijgen ze van de rector te horen dat Jochem na de klassenavond niet is thuisgekomen.

Geregisseerd door

Dave Schram

Schrijvers

Maria Peters

Dick van den Heuvel

Carry Slee

Cast

Dorus Witte
Robin Boissevain
Stefan Collier
Charlotte Bakker

Alternatieve titels

Spijt

Spijt!

Regret!

Bioscoopagenda van Spijt!

Spijt!

Wil jij weten waar Spijt! op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Spijt! draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Spijt! informatie

Benieuwd waar Spijt! over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Spijt!. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Spijt! al heeft ontvangen.

Spijt! trailer

Benieuwd of Spijt! iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Spijt! jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Spijt! kunt kijken!