https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211487-dab1aa299f6559e2502ed1ab91da99ef7543e990/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Spinning Gold (2023)

Donna Summer, Bill Withers, Gladys Knight, The Village People, KISS … Het zijn slechts enkele van de iconen die groot werden onder de meest kleurrijke muziekproducent van de industrie; Neil Bogart. Spinning Gold laat zien hoe hij met zijn Casablanca Recor

Spinning Gold

130 minuten 04-05-2023

Filmposter Spinning Gold

Donna Summer, Bill Withers, Gladys Knight, The Village People, KISS … Het zijn slechts enkele van de iconen die groot werden onder de meest kleurrijke muziekproducent van de industrie; Neil Bogart. Spinning Gold laat zien hoe hij met zijn Casablanca Recor

Donna Summer, Bill Withers, Gladys Knight, The Village People, KISS … Het zijn slechts enkele van de iconen die groot werden onder de meest kleurrijke muziekproducent van de industrie; Neil Bogart. Spinning Gold laat zien hoe hij met zijn Casablanca Records de muziekgeschiedenis herschreef. Een verhaal zo ambitieus, schokkend, sexy, cool en ongelofelijk dat het alleen maar waar kan zijn. Nog voordat de disco regeerde, was er één platenlabel dat alles veranderde. Met Casablanca Records creëerde Neil Bogart – die werkelijk alles deed om een hit te scoren - het meest succesvolle, onafhankelijke platenlabel aller tijden. Door een mix van creatieve waanzin en een totaal geloof in elkaar en de muziek die ze maakten vormde zijn ragtag-team van jonge muziekliefhebbers een hele eigen cultuur. Enkele van de populairste muzieksterren van vandaag vertolken in Spinning Gold de iconen die hen inspireerden en zingen hun meest populaire liedjes, waaronder Grammy en Golden Globe-genomineerde Wiz Khalifa als George Clinton, Jason Derulo als Ron Isley van de Isley Brothers, Pink Sweat$ als Bill Withers, Grammy genomineerde Tayla Parx als Donna Summer en multi-Grammy-winnaar Ledisi als Gladys Knight.

Bekijk het aanbod van Spinning Gold

Regisseur Spinning Gold

Timothy Scott Bogart

Schrijvers Spinning Gold

Onbekend

Cast Spinning Gold

Jason Derulo
Michelle Monaghan
Jeremy Jordan
Tayla Parx
Ledisi
Wiz Khalifa
Pink Sweat$

Spinning Gold

Wil jij weten waar Spinning Gold op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Spinning Gold draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Spinning Gold informatie

Benieuwd waar Spinning Gold over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Spinning Gold. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Spinning Gold al heeft ontvangen.

Spinning Gold trailer

Benieuwd of Spinning Gold iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Spinning Gold jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Spinning Gold kunt kijken!