SpongeBob schiet te hulp (2020)


Bekijk trailer

SpongeBob schiet te hulp

05-08-2020

Filmposter SpongeBob schiet te hulp

SpongeBob SquarePants, zijn beste vriend Patrick en de rest van de groep uit Bikinibroek zijn te zien in hun eerste CGI SpongeBob bioscoopfilm: SpongeBob schiet te hulp. Nadat SpongeBobs huisdier, de slak Gerrit, ontvoerd wordt gaat hij samen met Patrick op een hilarisch en episch avontuur naar de Verloren Stad Atlantic City om Gerrit te redden.
Filmposter Filmposter SpongeBob schiet te hulp

Regisseur SpongeBob schiet te hulp

Tim Hill

Schrijvers SpongeBob schiet te hulp

Onbekend

Cast SpongeBob schiet te hulp

Sander de Heer
Finn Poncin
Lottie Hellingman
Huub Dikstaal
Lex Passchier
Jan Nonhof

Filmagenda van SpongeBob schiet te hulp

Filmagenda deze week Deze week Week 29

SpongeBob schiet te hulp draait helaas niet in de bioscoop

SpongeBob schiet te hulp

Wil jij weten waar SpongeBob schiet te hulp op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar SpongeBob schiet te hulp draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

SpongeBob schiet te hulp informatie

Benieuwd waar SpongeBob schiet te hulp over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over SpongeBob schiet te hulp. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies SpongeBob schiet te hulp al heeft ontvangen.

SpongeBob schiet te hulp trailer

Benieuwd of SpongeBob schiet te hulp iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de SpongeBob schiet te hulp jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij SpongeBob schiet te hulp kunt kijken!