SpongeBob schiet te hulp


Bekijk trailer

SpongeBob schiet te hulp

27-05-2020
SpongBob SquarePants, zijn beste vriend Patrick en de rest van de groep uit Bikinibroek zijn te zien in hun eerste CGI SpongeBob bioscoopfilm: SpongeBob schiet te hulp. Nadat SpongeBobs huisdier, de slak Gerrit, ontvoerd wordt gaat hij samen met Patrick op een hilarisch en episch avontuur naar de Verloren Stad Atlantic City om Gerrit te redden.

Geregisseerd door

Tim Hill

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van SpongeBob schiet te hulp

SpongeBob schiet te hulp draait nog niet in de bioscoop. De film gaat in premiere op 27-05-2020.

SpongeBob schiet te hulp

Wil jij weten waar SpongeBob schiet te hulp op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar SpongeBob schiet te hulp draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

SpongeBob schiet te hulp informatie

Benieuwd waar SpongeBob schiet te hulp over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over SpongeBob schiet te hulp. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies SpongeBob schiet te hulp al heeft ontvangen.

SpongeBob schiet te hulp trailer

Benieuwd of SpongeBob schiet te hulp iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de SpongeBob schiet te hulp jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij SpongeBob schiet te hulp kunt kijken!