https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/201366-58d16788026b3461299a71315e0f10d676ccf32d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Sputum (2022)

16

Sputum

16
85 minuten 24-11-2022

Filmposter Sputum

In de speeksel verzadigde Sputum-wereld is een grimmige klassenstrijd gaande. De heersende Antieken zijn om te overleven aan een zoemende schimmel afhankelijk van het speeksel van de onderworpen Bakelieten. Met lugubere melkmachines en een verslavend poeder dwingt hun Famly een status-quo af. Pas als de Bakelitische rebellie onder leiding van Jimin Blyth hulp krijgt van de aristocratische Antieke wetenschapper Kalta Crux, neemt het verhaal een nieuwe wending.

Bekijk het aanbod van Sputum

Regisseur Sputum

Dan Geesin

Schrijvers Sputum

Onbekend

Cast Sputum

Yannick Jozefzoon
Jade Olieberg
Guido Pollemans
Tine Joustra

Filmagenda van Sputum

Sputum

Wil jij weten waar Sputum op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sputum draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sputum informatie

Benieuwd waar Sputum over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sputum. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sputum al heeft ontvangen.

Sputum trailer

Benieuwd of Sputum iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sputum jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sputum kunt kijken!