https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/146812-3589d9582da3122cc667e41adaa4d0d428a90130/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Stake Land (2010)

16 Angst Geweld Grof taalgebruik
De wereld is overlopen door vampieren. Een expert vampierenjager en zijn jonge protegé Martin zijn op zoek naar een veilig onderkomen.

Stake Land

16 Angst Geweld Grof taalgebruik
99 minuten Drama, Horror, Science fiction 2010

Recensies Stake Land

Metacritic: 66,1
MovieMeter: 3,14
Rotten Tomatoes 74

Filmposter Stake Land

De wereld is overlopen door vampieren. Een expert vampierenjager en zijn jonge protegé Martin zijn op zoek naar een veilig onderkomen.

Martin was een normale puber tot het moment waarop het land ineenstortte door economische en politieke rampen. Uit de as van dat slagveld rees een vampierenbewind dat door de verlaten dorpen en steden raasde. Martins familie werd afgeslacht en nu is hij aangewezen op Mister, een ruige vampierenjager, die hem naar een veilig gebied zal brengen. Hij leert hem te jagen en te overleven. Samen ontdekken ze dat de overgebleven bevolking net zo bloeddorstig kan zijn als de vampieren. Gewapend met een kofferbak vol staken en de wil om te leven banen ze zich een weg door de steden en rekruteren waar het kan, nieuwe vampierjagers.

Bekijk het aanbod van Stake Land

Stake Land
Filmposter Filmposter Stake Land

Regisseur Stake Land

Jim Mickle

Schrijvers Stake Land

Nick Damici

Jim Mickle

Cast Stake Land

Danielle Harris
Connor Paolo
Nick Damici
Gregory Jones
Traci Hovel

Stake Land

Wil jij weten waar Stake Land op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Stake Land draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Stake Land informatie

Benieuwd waar Stake Land over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Stake Land. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Stake Land al heeft ontvangen.

Stake Land trailer

Benieuwd of Stake Land iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Stake Land jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Stake Land kunt kijken!