Stalker

Tarkovski’s metafysische contemplatie over de staat van de moderne mens is nu te zien in een schitterende digitale restauratie.

Stalker

163 minuten Drama, Avontuur, Science fiction 1979
MovieMeter: 3,88
Tarkovski’s metafysische contemplatie over de staat van de moderne mens is nu te zien in een schitterende digitale restauratie.

Stalker vertelt het verhaal van een schrijver en een wetenschapper die onder leiding van de gids Stalker een Verboden Zone betreden. Voortdurend bedreigd door zichtbare en onzichtbare gevaren proberen de drie mannen een in de zone gelegen mysterieuze kamer te bereiken. Deze kamer kan de innigste wensen en de vurigste verlangens in vervulling doen gaan.

Geregisseerd door

Andrei Tarkovsky

Andrei Tarkovski

Schrijvers

Arkadiy Strugatskiy

Boris Strugatskiy

Cast

Alisa Freyndlikh
Aleksandr Kaydanovskiy
Anatoli Solonitsyn
Anatoliy Solonitsyn
Aleksandr Kajdanovsky
Nikolai Grinko
Nikolay Grinko
Anatoly Solonitsin

Alternatieve titels

Stalker

Сталкер

Bioscoopagenda van Stalker

Stalker

Wil jij weten waar Stalker op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Stalker draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Stalker informatie

Benieuwd waar Stalker over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Stalker. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Stalker al heeft ontvangen.

Stalker trailer

Benieuwd of Stalker iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Stalker jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Stalker kunt kijken!