Stalker

Stalker

77 minuten Horror, Thriller 2009
MovieMeter: 2
Schrijfster Paula Martin trekt zich na het uitbrengen van een bestseller terug in haar ouderlijke huis in Bidford House om tot rust te komen en te werken aan haar volgende boek. Het huis zit echter vol van geheimen en mysteries die de fragiele Paula afleiden en storen. Ze belt haar bemiddelaar om haar te helpen de druk te verminderen. Als Linda arriveert lijkt ze een godsgeschenk te zijn die Paula terug op het goede spoor kan krijgen. Maar alles is niet wat het lijkt. Is Linda een seriemoordenaar die haar al jaren stalkt? Met de gladde journalist Robert Gainer, die er op uit is om haar carrière te de das om te doen met een verhaal over haar inzinking, op haar hielen is het aan haar analist Leo Fox gelegen om haar te redden. Maar zal hij op tijd zijn?

Geregisseerd door

Martin Kemp

Schrijvers

Martin Kemp

Jonathan Sothcott

Phillip Barron

James Kenelm Clarke

Cast

Jane March
Anna Brecon
Billy Murray
Jennifer Matter
Danny Young

Bioscoopagenda van Stalker

Helaas draait Stalker niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2009.

Stalker

Wil jij weten waar Stalker op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Stalker draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Stalker informatie

Benieuwd waar Stalker over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Stalker. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Stalker al heeft ontvangen.

Stalker trailer

Benieuwd of Stalker iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Stalker jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Stalker kunt kijken!