Stars By The Pound

Stars By The Pound

Loïs is 16 jaar en droomt ervan om astronaut te worden. Ze is goed in natuurkunde, dus het lijkt alsof ze alles mee heeft. Maar er is een probleem. Ze is te zwaar, iets wat niet makkelijk te veranderen is, want het komt in haar hele familie voor. Loïs is dus somber. Tot ze Amélie, Stannah en Justine ontmoet, drie andere tieners die het ook al niet makkelijk hebben. Samen zijn ze er klaar voor om de ruimte in te gaan. Het lange speelfilmdebuut van Chambon is een feelgood-film voor iedereen die zich wel eens een buitenbeentje heeft gevoeld. En zeker niet alléén bedoeld voor leeftijdgenoten van de vier dappere meiden. Gekochte tickets kunnen niet geretourneerd of omgeruild worden.

Geregisseerd door

Marie-Sophie Chambon

Schrijvers

Onbekend

Cast

Pauline Serieys
Laure Duchene
Angèle Metzger
Zoé de Tarlé

Bioscoopagenda van Stars By The Pound

Helaas draait Stars By The Pound niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 20-01-2020.

Stars By The Pound

Wil jij weten waar Stars By The Pound op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Stars By The Pound draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Stars By The Pound informatie

Benieuwd waar Stars By The Pound over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Stars By The Pound. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Stars By The Pound al heeft ontvangen.

Stars By The Pound trailer

Benieuwd of Stars By The Pound iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Stars By The Pound jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Stars By The Pound kunt kijken!