Still Alice

Still Alice

96 minuten Drama 2014
Metacritic: 72,1
MovieMeter: 3,57
Rotten Tomatoes 85
Alice Howland (Moore) is een 50-jarige docent taalkunde aan de Harvard-universiteit. Op het toppunt van haar carrière krijgt ze te maken met het verval van haar geheugen. Ze wordt gediagnosticeerd met de ziekte van Alzheimer en moet als sterke onafhankelijke vrouw zien om te gaan met de gevolgen van deze diagnose die haar leven drastisch zal veranderen.

Geregisseerd door

Wash Westmoreland

Richard Glatzer

Schrijvers

Wash Westmoreland

Richard Glatzer

Lisa Genova

Cast

Kate Bosworth
Julianne Moore
Alec Baldwin
Kristen Stewart
Shane McRae
Hunter Parrish

Bioscoopagenda van Still Alice

Helaas draait Still Alice niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2014.

Still Alice

Wil jij weten waar Still Alice op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Still Alice draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Still Alice informatie

Benieuwd waar Still Alice over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Still Alice. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Still Alice al heeft ontvangen.

Still Alice trailer

Benieuwd of Still Alice iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Still Alice jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Still Alice kunt kijken!