Stones Have Laws

Stones Have Laws

100 minuten Documentaire 2018
De Marrons van Suriname zijn afstammelingen van Afrikanen die door slavenhalers onder dwang naar Suriname zijn gebracht. Daar bevrijdden zij zichzelf uit de slavernij en vestigden ze zich in het oerwoud. De hier wonende Surinaamse Marrons belichten in deze documentaire hun wereld. Ze laten zien hoe ze hier leven en hoe het raadplegen van voorouders en bosgeesten samengaat met het gebruik van moderne gereedschappen. In geënsceneerde situaties, midden in het bos, langs de rivier of rond een kampvuur, vertellen niet alleen dorpsoudsten, maar ook jonge mannen en vrouwen over de door geesten bezielde natuur en de geschiedenis van hun volk.

Geregisseerd door

Lonnie van Brummelen

Siebren de Haan

Tolin Alexander

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Alternatieve titels

Stones Have Laws

Stones have Laws

Bioscoopagenda van Stones Have Laws

Stones Have Laws

Wil jij weten waar Stones Have Laws op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Stones Have Laws draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Stones Have Laws informatie

Benieuwd waar Stones Have Laws over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Stones Have Laws. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Stones Have Laws al heeft ontvangen.

Stones Have Laws trailer

Benieuwd of Stones Have Laws iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Stones Have Laws jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Stones Have Laws kunt kijken!