https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/128877-2c0ab67c41f06258baf48998897497bae6179874/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Stones have Laws

AL
Stones Have Laws (Dee Sitonu a Weti) neemt de toeschouwer mee naar het regenwoud van Suriname en wijdt deze in in het leven van de Marrongemeenschap.

Stones have Laws

AL
100 minuten Documentaire 10-10-2019

Recensies Stones have Laws

Stones Have Laws (Dee Sitonu a Weti) neemt de toeschouwer mee naar het regenwoud van Suriname en wijdt deze in in het leven van de Marrongemeenschap.

Stones Have Laws (Dee Sitonu a Weti) neemt de toeschouwer mee naar het regenwoud van Suriname en wijdt deze in in het leven van de Marrongemeenschap. De film vervlecht orale overleveringen over Afrikaanse voorouderlijke tradities en ontsnappingen aan slavernij met nieuwe rituelen en laat zien hoe industrieën die de regio ontbossen door grootschalige houtkap en mijnbouw de krachtige banden van de gemeenschap met het land in gevaar brengen. De Nederlandse kunstenaars Lonnie van Brummelen en Siebren de Haan, en de Surinaamse theatermaker Tolin Erwin Alexander hebben de Marrongemeenschap intensief betrokken bij de ontwikkeling van het project dat tot stand kwam door een experimenteel proces van collectief script-maken en performance. Het resultaat is een unieke filmische vorm die voorouderlijke tradities vermengt met nieuwe vormen van filmmaken, waarin documentaire, poëzie en theater samenkomen.

Regisseurs Stones have Laws

Lonnie van Brummelen

Siebren de Haan

Tolin Alexander

Schrijvers Stones have Laws

Lonnie van Brummelen

Siebren de Haan

Tolin Alexander

Cast Stones have Laws

Onbekend

Bioscoopagenda van Stones have Laws

Helaas draait Stones have Laws niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 10-10-2019.

Stones have Laws

Wil jij weten waar Stones have Laws op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Stones have Laws draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Stones have Laws informatie

Benieuwd waar Stones have Laws over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Stones have Laws. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Stones have Laws al heeft ontvangen.

Stones have Laws trailer

Benieuwd of Stones have Laws iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Stones have Laws jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Stones have Laws kunt kijken!